Benvinguts a MuLiMob!

MuLiMob pretén representar la gran diversitat multilingüe i multicultural d'Europa. Promou els serveis i aplicacions multilingües i multiculturals per a usuaris i treballadors en entornos mòbils, especialment en el sector de la música. Ofereix la seva ajuda fent accessible la informació sobre avenços actuals o potencials i identificant les necessitats per la seva investigació.

El somni i l'aspiració de MuLiMob és usar la diversitat lingüística europea com un segell distintiu per a impulsar el mercat del mòbil: mostrar la seva importància i el seu potencial d'aplicacions per al multilingüisme en l'entorn mòbil; tenir en compte els mètodes de desenvolupament, tecnologia i negocis; així com disminuir les barreres que comunment limiten el desplegament en el mercat del mòbil, i incrementar la interoperabilitat i la transparència.

Els objectius principals de MuLiMob són promoure la consciència d'una comunitat sense cable de serveis i d'aplicacions mòbils multilingüe i multiculturals; estimular la ràpida absorció d'idees innovadores en toda la cadena de valor mòbil, els serveis multilingües per a treballadors i usuaris del mòbil, de fàcil utilizació i cost competitiu, i identificar els assumptes que necessiten més investigació, noves aplicacions i solucions.

Així ho farem en un projecte de 16 mesos. MuLiMob estudiarà i analitarà els elements que s'han de canviar, ajustar o revisar per poder desenvolupar aplicacions sense cable que siguin realment multilingües, directament des del seu inici fins la seva forma final i d'aquesta manera en major mesura adequades al perfil de l'usuari del mòbil i de les seves respectives necessitats. Un component integral de MuLiMob serà la investigació de vàries tecnologies, aplicacions, continguts i mecanismes de marketing l'abast del comerç europeu avui en dia.

MuLiMob establirà un diàleg amb el comerç europeu i estimularà una discussió rigorosa sobre aqeusts assumptes gràcies a una sèrie de tallers, conferències i entrevistes. Volem atraure una diversa gama de companyies europees de mòbils i continguts, especialment dins el sector de la música, per a sumar experiències, indentificar les barreres tengibles i intangibles par a l'èxit i les possibles solucions per a salvar els esculls.

Consultarem una ampla varietat d'empreses incloent des dels proveedors de plataformes tecnològiques, fabricants d'unitats de control, promotors d'aplicacions, proveïdors i consumidors de continguts, proveïdors de portals per a mòbil, especialistes en localització de base de dades, operadors de xarxa mòbil, fins als usuaris de mòbil. MuLiMob també consultarà al sector musical tant als segells discogràfics com als distribuidors i promotors. Identificarem allò que s'hagi de tenir en consideració i s'hagi de resoldre per a poder subministrar l'usuari serveis mòbils multilingües i multiculturals, econòmics i eficaços, per tal que aquest usuari final no s'hagi de veure confrontat amb la complexitat subjacent de la localització.

Finalment, MuLiMob reunirà i presentarà les seves conclusions en un conjunt de directrius pràctiques que faran més fàcil i eficaç la produccció de serveis funcionals que tinguin en compte les diferències lingüístiques i culturals.

En aqeust sentit, pretenem mostrar que la localització cultural sense xarxa pot ser fàcil, eficaç i positiva. Volem afirmar que la diversitat cultural europea és un avantatge real, no només per les persones que conformen Europa si no també en termes d'aplicacions comercials i de negoci.

Connecta't a la nostra pàgina web i participa en la nostra llista de correu per estar al dia de dels progressos i novetats de MuLiMob!

QUI SOM
MuLiMob és un projecte de col·laboració entre empreses finançat per la Comissió Europea. L'equip de col·laboradors està format per 5 petites i mitjnaes empreses (SMEs) amb seus a Barcelona, Brusel·les, Londres i París.

L'equip de MuLiMob està format per:

Musiwave, Paris, Un proveïdor de música i entreteniment mòbil, líder a Europa i que opera en 18 països en tota Europa, Oceania i en Asia amb la seva filial de Hong Kong.

RandomOne, Barcelona randomone.com, Una empresa especialista en marketing amb comunicació mòbil creant nous conceptes i serveis de software orientats a l'usuari.

plusCONNECT Telecom Limited, Wireless Around People, London: Una entitat que desenvolupa xarxes en la indústria sense cable, organitzaconferènices en tota Europa amb experts en tecnologies, aplicacions i publicitat mòbil.

Crammed Discs, Brusselsà crammede.be: Un segell discogràfic independent, cosmopolita, multicultural i creatiu que edita, distribueix i promociona a artistes de tot el món en més de 30 països.

Helene Abrand Consulting, París, és qui ha concebut el projecte i el coordina en l'actualitat. Una compañía assessora internacional sobre els nous mitjans de comunicació que treballa amb indústries creatives, nous mitjans de comunicació i institucions, molt experimentada i amb una xarxa creada, especialment a Europa i Japó.

CONTACTES
Vols unir-te a nosaltres?
Participar en les nostres conferències i tallers?
Desitjaries més informació sobre MuLiMob?
Inscriu-te si et plau.

www.esperanto.net